Kedves SMS-írók, anyukák, nagymamák! A műsort Budapesten a 90.9MHz FM hullámhosszon, a 90.9 Jazzy rádió műsorán hallhatjátok élőben, hétfőtől péntekig, 17:00 és 19:00 óra között.

Részletek

Néhány adásból néhány perces Részleteket ollózunk ki, hogy azok is ismerkedhessenek a műsorral, akik egy teljes felvételt nem szeretnének végighallgatni. Ezeket Robi lenti csatornájára, valamint Oszi YouTube csatornájára vegyesen töltjük fel.

Élő stream

Azok számára, akik élőben, de nem rádiókészüléken keresztül hallgatnák a műsort, a rádió több szálon biztosít élő online streamet. Mi javasoljuk az MP3 streamek valamelyikének iTunesba, Winampba, COG-ba, VLC lejátszóba való bemásolását, és esetleg mentését lejátszási listaként (M3U). Aki rendelkezik a megfelelő böngészővel, az a rádió weboldalán elérhető böngészős streamen keresztül is tud hallgatni.

Ezen kívül a Jazzy műsora elérhető a UPC és a T-Home digitális szolgáltatásainak rádió menüjében, valamint okostelefonokhoz letölthető onlinerádió-alkalmazásokban (pl. HungaryRadioPlayer, R. Hungary).

Hallgatás utólag

Azok, akik élőben 17:00 és 19:00 óra között nem tudják hallgatni a műsort, megtalálják némi késéssel a felvételt Robi YouTube csatornáján. Az adásokat itt a honlapon is megtaláljátok, az Adások menüben.

Ezen kívül – és főleg – Podcastként érhető még el a tartalom – a Podcast olyan formátum, amire feliratkozhatsz az iTunes Podcast alkalmazásban, vagy egyéb Podcast lejátszó programmal, és amikor online vagy, vagy van wifi, letölti a friss epizódokat. Aztán ha az erdő közepén, internet nélkül eszedbe jut hallgatni valamit, csodák csodájára ott vannak a korábban automatikusan letöltött epizódok. Így internetkapcsolat nélkül is van mit lejátszani. Ha a BKV-n szereted hallgatni az ilyesmit reggel, de nem akarod a mobilnet-keretedet fogyasztani, akkor ez való neked:

float-podcast-on-itunes

Podcast feed: http://onkenyes.hu/kategoria/podcast/feed/

iTunes feliratkozás: https://itunes.apple.com/hu/podcast/onkenyes-mervado/id982840264

Mobilnetezőknek: a 2016 adások esetén egy-egy podcast epizód mérete kb. 50MB, 192kbps-nek megfelelő minőségű, de mivel mono, ezért 96kbps. Így nagyjából egy havi adásmennyiség tesz ki 1GB-ot.