Kipróbáltuk az Önök ízlését. 17 évük volt arra, hogy felépítsék a saját kultúrájukat. Így születtek a valóságshow-k, a szappanoperák, a Bundesliga-frizura, a pankráció, a Rómeó és Júlia musical, a gyermekszépségversenyek, Michael Flatley, világslágerek pánsípra és okarinára, a hitvány ejtőernyős Elvis-imitátorok, a makkos cipő és Richard Clayderman. Az Önök ízlése leszerepelt. Átvesszük az ügyet, és hozzálátunk a kármentéshez.

A 90.9 Jazzyn az ÖNKÉNYES MÉRVADÓ közérzeti magazin műfaji keretei közé számtalan – a hétköznapok valóságát érintő – téma beilleszthető, megfelelő intellektussal megtárgyalható. A műsor hasonló témájú társaival ellentétben nem életmódtippeket és trendeket kínál, hanem a mindennapi életre reagál az azt megillető szellemességgel, alapossággal és felelősséggel.

Nem álmokat kínál a vörös szőnyegen, hanem a valóságra reflektál a linóleumpadlón. A közérzeti magazin nem azzal javít hallgatóinak életminőségén, hogy elutaztatja őket egy vágyott életbe, hanem azzal, hogy ingergazdagabbá és élményszerűbbé teszi a meglévőt.

Puzsér Róbert és Horváth Oszkár olyan gondolatfonalakat fognak meg, és fűzik azokat össze, melyeket a hétköznapok taposómalmában élő legtöbbünk jobbára már félbehagy. Olyan műsort kínálnak a hallgatók számára, amely nem viselkedési mintát, nem divatirányzatot és nem vonzó csomagolású felszínességet szolgáltat, hanem, ami az ő életükben valóban létező gondolatokhoz és érzésekhez viszonyul.

A hétköznapi élet, a társadalom és a viselkedés visszásságait, szépségét vagy akár válságát mutatja fel, olykor őszinte lelkesedéssel, máskor szenvedélyes kritikával.

Az Önkényes Mérvadó egy szórakoztató és egyben humánus szellemű hétköznapi műsor, mely a megértés és az értetlenség sajátos keverékének élményével szögezi a hallgatót a rádiókészülék mellé. 2015. februári indulása után a műsor 72 adással jelentkezett a nyári szünetig, hétköznap délután három óra után, 1 óra időtartamban. Másádik évadja 2016. szeptember 5-én indult, immár 2 órás műsorsávban, minden hétköznap 17:00 és 19:00 óra között – változatlanul a 90.9 Jazzyn. (A műsor 12 éven aluliak számára nem ajánlott.) – Online hallgatás →

Műsorbezetők:

Rendszeres társaink a műsorban:

Vendégünk volt: